CHP'ye büyük katılım

CHP

Seçim çalışmaları hız kazanırken partilerden partilere toplu geçişlerde de artış olduğu gözleniyor. 250 kişilik bir grup dün düzenlenen törenle CHP'ye katıldı.

SOSYAL BELEDİYECİLİK YAPACAĞIZ

Törende konuşan Belediye Başkan adayı Ahmet Eroğlu Kırıkkalelilerin bugüne kadar çeşitli vaatlerle kandırıldığını söyledi. Eroğlu geçmiş belediye başkanlarının verdiği sözlerin hiç birisini yerine getirmediğini belirterek “Biz belediye yönetimini aldığımızda sosyal belediyecilik anlayışını harfiyen yerine getireceğiz. Özellikle gençler ve kadınlarla ilgili önemli projelerimiz var bu projelerimizi sizlerle birlikte uygulayacağız” dedi.

 

PARTİ KAYITLARI YAPILDI ROZET TAKILDI

CHP’ye katılan grup önce seçim bürosunda bir araya gelerek buradan parti il binasına toplu olarak yürüdüler. İl Başkanı Zıya Kavlak yönetim kurulu üyeleri, ilçe Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ve Belediye Başkanı Ahmet Eroğlu’nunda katıldığı törende partiye katılanların kayıtları yapıldı ve rozetleri takıldı. Çoğunluğu gençlerden ve kadınlardan oluşan yeni CHP’liler ise sonuna kadar Ahmet Eroğlu’nun arkasında duracaklarını söylediler.   



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız